ATLAS SILICONE RENDER

 102,85

incl.BTW

Siliconenpleister met dunne laag
Belangrijkste kenmerken
waterdampdoorlatend
lage waterabsorptie
zeer hoge weerstand tegen vervuiling
zeer goede hechting aan ondergronden

SKU: 10158 Categorieën: , ,

Beschrijving

ATLAS SILICONE RENDER

Ontdek de blijvende schoonheid en sterkte van ATLAS SILICONE RENDER, de ideale dunne decoratieve pleister voor zowel binnen als buiten. Deze pleister laat uw gevels schitteren met zijn decoratieve gestippelde textuur, terwijl hij ook dienst doet als een uitstekende toplaag in combinatie met isolatiesystemen zoals polystyreen, XPS of steenwol.

Ons product is geen gewone pleister; het is speciaal ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Of uw faciliteit zich nu in de buurt van drukke wegen bevindt of in industriële gebieden met hoge verontreinigingsniveaus, deze pleister houdt uw muren schoon en fris. Dankzij BIO PROTECTION biedt het ook een sterke weerstand tegen schimmel- en algengroei, waardoor uw gevels langer mooi blijven.

Dankzij een geavanceerde technologie combineert deze pleister elasticiteit en sterkte, waardoor hij beter bestand is tegen schokken en spanningen veroorzaakt door schokken op het oppervlak beter kan opvangen. Met een uitzonderlijke kleurechtheid en het vermogen om zichzelf te reinigen tijdens regenbuien heeft ons product minder onderhoud nodig, waardoor je tijd en geld bespaart. De milieuvriendelijke receptuur garandeert een lage uitstoot van vluchtige organische stoffen en het gebruik van uitsluitend natuurlijke vulstoffen.

Kies uit een breed palet van 400 kleuren volgens de SAH kleurenkaart voor pleisters en verven en bepaal zelf de perfecte textuur met korrelgroottes van 1,5 mm tot 2,0 mm. Of je nu de voorkeur geeft aan een fijne of iets grovere textuur, ATLAS SILICONE RENDER biedt de flexibiliteit en hoogwaardige afwerking die bij je project past.

Kortom, ATLAS SILICONE RENDER vertegenwoordigt een innovatieve en robuuste oplossing voor wie esthetisch uitzicht wil combineren met prestaties op lange termijn en milieuverantwoord bouwen.

Onze verzendkosten zijn als volgt:
 
- Voor bestellingen tussen 0 - 20 kg bedragen de verzendkosten 6,45 €.
- Voor bestellingen tussen 20 en 30 kg bedragen de verzendkosten 11,40 €.
- Voor bestellingen van meer dan 30 kg bedragen de verzendkosten 65 €.
- Voor bestellingen van 1000 € en meer is de verzending gratis.

Klik om het document te bekijken

 

Eigenschap Details
Toepassing Binnen en buiten
Textuur Gestippeld, 1.5 mm of 2.0 mm dik
Kleurvariaties 400 kleuren – SAH Kleurenschema
BIO Protectie Weerstand tegen schimmels en algen
Elasticiteit en Sterkte Verbeterde impactresistentie
Kleurduurzaamheid UV-resistentie, bestand tegen verbleken
Milieuvriendelijk Lage VOS, natuurlijke vulstoffen